Беседа, Сергій ДмитровичЛитовченко, Ігор Миколайович2016-10-112016-10-112016Беседа, С. Д. Енерегетичні показники процесу транспортування м’ясної сировини / С. Д. Беседа, І. М. Литовченко // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : матеріали V Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 14 вересня 2016 р., м. Київ. - К. : НУХТ, 2016. - С. 34-35.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24396Використання комп’ютерних методів моделювання технологічних процесів у харчовій промисловості дозволяє отримати важливу актуальну інформацію про протікання окремих етапів процесів. Це дає можливість модернізувати існуюче обладнання а також проектувати нові машини та апарати з високими якісними показниками.uk-UKкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвтранспортуванням’ясна сировинаенерегетичні показникитранспортировкимясное сырьеэнергетические показателиcarriageraw meatenergy performanceЕнерегетичні показники процесу транспортування м’ясної сировиниThesis