Енерегетичні показники процесу транспортування м’ясної сировини - Беседа, Сергій Дмитрович; Литовченко, Ігор Миколайович (My University, 2016)
Використання комп’ютерних методів моделювання технологічних процесів у харчовій промисловості дозволяє отримати важливу актуальну інформацію про протікання окремих етапів процесів. Це дає можливість модернізувати існуюче обладнання а також проектувати нові машини та апарати з високими якісними показниками.
Keywords: кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; транспортування; м’ясна сировина; енерегетичні показники; транспортировки; мясное сырье; энергетические показатели; carriage; raw meat; energy performance