Гайдай, Іван ВолодимировичМартинюк, Богданна МиколаївнаДомарецький, Віталій Афанасійович2016-06-162016-06-162012Гайдай, І. В. Інноваційна технологія вина із плодово-ягідної сировини / І. В. Гайдай, Б. М. Мартинюк, В. А. Домарецький // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – Ч. 1. – С. 187-188.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23606У садівництві України склалося нове направлення, у якому основною задачею стоїть збагачення садів культурами і сортами, плоди яких містять значну кількість речовин здатних покращувати здоров;я людей. In horticulture, Ukraine has developed a new direction in which the main objective is enrichment garden crops and varieties, the fruits of which contain significant amounts of substances capable of improving the health of people.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствабіологічно активні речовинидеренгрушаамінокислотиbiologically active substancesturfpearaminoacidsІнноваційна технологія вина із плодово-ягідної сировиниThesis