Щербак, Юрій Юрійович2024-07-112024-07-112024Щербак, Ю. Ю. Удосконалення технології безлактозного ферментованого напою з сиропом шовковиці та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 56 т за добу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Щербак Юрій Юрійович ; наук. керівник Алла Вікторівна Тимчук. – Київ, 2024. – 124 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43999ukкафедра технології молока і молочних продуктівбезлактозні молочні продуктисироп шовковиціферментлактозаферментаціяУдосконалення технології безлактозного ферментованого напою з сиропом шовковиці та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 56 т за добуOther