Кирпіченкова, Оксана МиколаївнаДочинець, Інга Вікторівна2024-03-012024-03-012023Кирпіченкова, О. М. Харчові добавки у технологіях продукції ресторанного господарства / О. М. Кирпіченкова, І. В. Дочинець // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 25 жовтня 2023. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 106–107https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41923Охарактеризовано доцільність використання харчових добавок, які дають можливість отримати вироби з оптимальними показниками, що дуже актуально в сьогоднішніх умовахThe expediency of using food additives, which make it possible to obtain products with optimal indicators, is characterized, which is very relevant in today's conditionsukкафедра готельно-ресторанної справидобавкиресторанне господарствоемульгаториборошняні виробипродукціяadditivesrestaurant industryemulsifiersflour productsproductsХарчові добавки у технологіях продукції ресторанного господарстваThesishttps://orcid.org/0000-0003-0215-5316https://orcid.org/0000-0001-8096-0746