Арт-готелі в Україні і світі - Фурманова, Юлія Петрівна; Засенко, Тетяна; Павлюченко, Олена Станіславівна (My University, 2017)
Арт-туризм реалізує потенціал людини через творчість. Як наслідок взаємодії мистецтва з туризмом почали з’являтися арт-готелі. Тепер же гуру готельного бізнесу – готельєри, помітивши інтерес постояльців до слова «арт», самі викладають за мистецтво чималі гроші і перетворюють готелі у виставкові зали. In this paper we describe the use of Art-hotels. Art-tourism realizes the potential of human-being through creativity. Art-hotels began to emerge as a consequence of the interaction of art and tourism. Now the guru of hotel industry - hoteliers, see customer interest to the word "art", show works for the big money, turn the hotel into the exhibition halls.
Keywords: готель; туристична індустрія; сфера гостинності; засоби розміщення на воді; отель; hotel; tourism; hospitality; floating water; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції