Пасічний, Василь МиколайовичШубіна, Євгенія Андріївна2024-11-132024-11-132022Пасічний, В. М. Дослідження емульгуючої здатності заморожених напівфабрикатів з комбінованим складом сировини / В. М. Пасічний, Є. А. Шубіна // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції, 18 жовтня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 23–24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45728Описані результати дослідження емульгуючої здатності напівфабрикатів у тістовій оболонці з використанням нетрадиційної білокумісної сировини.The results of the study of the emulsifying ability of semi-finished products in the dough shell using non-traditional white flour raw materials are described.ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівемульсіям’ясні системирослинні білкиemulsionmeat systemsvegetable proteinsДослідження емульгуючої здатності заморожених напівфабрикатів з комбінованим складом сировиниOtherhttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590https://orcid.org/0000-0002-7153-999X