Нові надходження № 1 (січень): інформаційний бюлетень - Прокопенко, Ірина Миколаївна (My University, 2020)
Інформаційний бюлетень містить відомості про нові надходження видань, що надійшли до фонду науково-технічної бібліотеки у січні 2020 року. Подано повний бібліографічний опис видань. Проінформовано про кількість примірників і місце знаходження видань у структурних підрозділах бібліотеки. Матеріал згруповано за розділами УДК, у межах розділу – за абеткою авторів або назв видань. Електронна версія інформаційного бюлетеня "Нові надходження" публікується на сайті бібліотеки в розділі "Інформаційна діяльність". Бюлетень адресовано науковцям, викладачам та студентам закладів вищої освіти.
Keywords: нові надходження; new incomings