Дослідження процесу пом’якшення водопровідної води із застосуванням іонообмінної смоли Dowex HСR-S/S для виробництва напоїв - Симоненко, Ірина Олегівна; Чернова, Наталія Миколаївна (My University, 2019)
Метою роботи є визначення ефективності застосування сильнокислотного катіоніту DOWEX HSR-S/S для видалення іонів кальцію та магнію з водопровідної води на стадії водопідготовки для виробництва напоїв.
Keywords: водопровідна вода; катіонообмінна смола DOWEX HCR-S/S; йони Ca2+; йони Mg2+; tap water; cation exchange resin DOWEX HCR-S/S; Ca2+ ions; Mg2+ ions; кафедра технології цукру і підготовки води