Реторт-упаковка: сучасність та зручність - Жерибор, Ольга Сергіївна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна (My University, 2023)
Розглянуто структуру та склад реторт-упаковки. Наведені особливості та переваги порівняно зі скляною та жерстяною тарою.

The structure and composition of retort packaging are considered. Features and advantages compared to glass and tin containers are presented.
Keywords: реторт-упаковка; тара; пакети; кафедра технології консервування; retort packaging; containers; packages