Вирішення проблеми з питною водою в надзвичайних умовах - Веремеєнко, Владислав Вікторович; Слободянюк, Юрій Миколайович; Усатюк, Світлана Іванівна (My University, 2023)
У тезах розглянуто втикористання анолітів нейтральних для знезараження води у надзвичайних умовах, в тому числі у воєнний час.

Theses consider the use of neutral anolytes for water disinfection in emergency conditions, including during wartime.
Keywords: питна вода; якість води; безпечність води; знезараження води; drinking water; water quality; water safety; water disinfection; кафедра експертизи харчових продуктів