Шидловська, Олена БроніславівнаМедвідь, Ірина МиколаївнаШадура, Аліна Миколаївна2016-05-232016-05-232016Шидловська, О. Б. Дослідження можливості використання продуктів переробки глоду колючого в технології пісочного печива / О. Б.Шидловська, І. М. Медвідь, А. М. Шадура // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 3. – С. 394.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23392Розглянуто доцільність використання порошків із плодів, м’якоті зі шкіркою та кісточок глоду колючого як джерела біологічно активних речовин в технології пісочного печива для підвищення харчової цінності продукції. Reviewed the expediency of using powder from the fruits, the pulp with the peel and the seeds hawthorn prickly as a source of biologically active substances in the technology of shortbread cookies to increasing the nutritional value of productsuk-UKпісочне печивоshortbread cookiesпродукти переробки глоду колючогоproducts processing from hawthorn pricklyкафедра готельно-ресторанної справиДослідження можливості використання продуктів переробки глоду колючого в технології пісочного печиваOther