Сіднєва, Жанна КостянтинівнаКузьмінська, Наталія Леонідівна2017-10-252017-10-252015Сіднєва, Ж. К. Розвиток олійно-жирової галузі / Ж. К. Сіднєва, Н. Л. Кузьмінська // Збалансування продовольчого ринку в контексті забезпечення продовольчої безпеки: монографія. – Київ : Кондор, 2015. – С. 320–338.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26016Розглянуті особливості функціонування ринку олійно-жирової продукції. Проаналізована сировинна база, обсяги виробництва рослинних олій, тенденції їх експорту та імпорту. Features of oil and fat products market functioning are considered. The raw material base, volumes of production of vegetable fats, and their export and import trends are analyzed.олійно-жирова галузьспоживанняринокобсяги виробництваекспортімпортцінаoil and fat industryconsumptionmarketproduction volumesexportsimportspriceкафедра економіки праці та менеджментуРозвиток олійно-жирової галузіOther