Гащук, Олександра ІзидорівнаХавро, Аліна Юріївна2014-06-182014-06-182014Гащук, О. І. Розробка паштетів функціонального призначення з використанням нетрадиційної сировини / О. І. Гащук, А. Ю. Хавро // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали третьої Міжнародної науково-технічної конференції. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 41–42.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15305В даній статті наведено дані про розроблення продуктів, а саме, паштетів функціонального призначення з використанням нетрадиційної сировини. This paper shows the development of products, namely, pastes functional purpose of using non-traditional materials.uk-UKпаштетинетрадиційна сировинафункціональні продуктихарчова композиціяpatealternative materialsfunctional foodsfood compositionкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРозробка паштетів функціонального призначення з використанням нетрадиційної сировиниArticle