Використання пюре з пророщених бобів мунг (маш) при виробництві кондитерських борошняних виробів - Волинська, Леся Сергіївна; Кравчук, Надія Миколаївна; Корецька, Ірина Львівна (My University, 2018)
Досліджено доцільність використання пюре з пророщених бобів мунг (маш) при виробництві борошняних кондитерських виробів та перспективи впровадження даних виробів в заклади ресторанного бізнесу. The expediency of using puree mung (mash) beans in the production of flour confectionery products and the prospects for the introduction of these products in the restaurant business has been investigated.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; маш; борошняні кондитерські вироби; білки; амінокислоти; mung beans; flour confectionery products; proteins; amino acids