Волинська, Леся СергіївнаКравчук, Надія МиколаївнаКорецька, Ірина Львівна2019-06-062019-06-062018Волинська, Л. С. Використання пюре з пророщених бобів мунг (маш) при виробництві кондитерських борошняних виробів / Л. С. Волинська, Н. М. Кравчук, І. Л. Корецька // Інтернаука. – 2018. - № 20 (60). - С. 32-36.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29500Досліджено доцільність використання пюре з пророщених бобів мунг (маш) при виробництві борошняних кондитерських виробів та перспективи впровадження даних виробів в заклади ресторанного бізнесу. The expediency of using puree mung (mash) beans in the production of flour confectionery products and the prospects for the introduction of these products in the restaurant business has been investigated.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїбоби мунг (маш)борошняні кондитерські виробибілкиамінокислотне числоmung beansflour confectionery productsproteinsamino acid scoreВикористання пюре з пророщених бобів мунг (маш) при виробництві кондитерських борошняних виробівArticle