Ущаповський, Артем Олегович2023-06-222023-06-222023Ущаповський, А. О. Шляхи концептуального розвитку закладів гостинності / А. О. Ущаповський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 3. – С. 232https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40896В роботі наведено шляхи концетуального розвитку закладів гостинності. На основі аналізу літературних даних сформовано ключові складові для реалізації концепції розвитку закладів готельного та ресторанного бізнесу. The work presents ways of conceptual development of hospitality establishments. Based on the analysis of literary data, the key components for the implementation of the concept of development of hotel and restaurant business establishments were formed.otherзаклади гостинностіінноваціїконцепціяhospitality establishmentsinnovationsconceptкафедра готельно-ресторанної справиШляхи концептуального розвитку закладів гостинностіThesis