Професійні захворювання працівників при виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів - Воробей, Анна Миколаївна; Коваль, Ростислав Віталійович; Євтушенко, Ольга Володимирівна (My University, 2021)
Досліджено, що при виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів спостерігаються професійні захворювання працівників, зумовлені дією НШВФ. It is investigated that in the production of basic pharmaceutical products and pharmaceuticals there are occupational diseases of workers due to the action of NSHVF.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; гігієнічна класифікація; професійні захворювання; умови праці; hygienic classification; occupational diseases; working conditions