Закревська, Людмила МиколаївнаТомчук, В. П.2014-03-172014-03-172006Закревська, Л. М. Економічне обґрунтування доцільності використання сухої пшеничної клейковини борошномельними підприємствами / Л. М. Закревська, В. П. Томчук // Хранение и переработка зерна. — 2006. — № 5. — С. 45-46.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13155В статті обгрунтовано необхідність застосування сухої пшеничної клейковини для зниження собівартості кінцевої продукції та заощадження коштів. Визначено найбільш перспективні помоли із застосуванням зерна різних класів.uk-UKборошномельні підприємствамукомольные предприятияflour millsсуха пшенична клейковинасухая пшеничная клейковинаdry wheat glutenпомелпомолgrindingзерноgrainкафедра економіки і праваЕкономічне обґрунтування доцільності використання сухої пшеничної клейковини борошномельними підприємствамиArticle