Сучасні підходи до мінімізації відходів харчової промисловості - Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна (My University, 2025)
Важливим резервом підвищення ефективності діяльності переробно-харчових підприємств є комплексне використання сільськогосподарської сировини й вторинних ресурсів. Це з одного боку, сприяє диверсифікації виробничої програми, а з іншого – підвищує рівень капіталізації бізнесу загалом.
Keywords: кафедра технології консервування; управління відходами; відходи харчових продуктів