Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна2013-12-052013-12-052013Дудкіна, О. О. Значення солі в раціональному харчуванні людини і її альтернативні види, що використовуються в сучасній кухні / О. О. Дудкіна, О. В. Арпуль // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : тези доп. II Всеукр. наук.-практ. конф. – К.: НУХТ, 2013. – С. 184-186.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11808Розглянуто альтернативні види солі для забезпечення раціонального харчування населення у закладах ресторанного господарства.uk-UKсільсольsaltраціональне харчуваннярациональное питаниеrational nutritionальтернативні види соліальтернативные виды солиalternative forms of saltкафедра готельно-ресторанної справиЗначення солі в раціональному харчуванні людини і її альтернативні види, що використовуються в сучасній кухніThesis