Методичні підходи щодо оцінки ступеню вертикальної інтеграція маркетингових систем підприємств - Розумей, Світлана Борисівна (My University, 2007)
В даній роботі розглядаються типи маркетингових систем, які може використовувати підприємство для управління каналами розподілу. Виведені поняття та формули ступеню інтеграції вертикальних маркетингових систем. Зроблені висновки щодо величини цього показника для різних типів ВМС. The types of marketing system can be used by enterprise to manage distribution channels are considered. The concepts and formulas of the vertical marketing systems` level integration are derived. The conclusions about the value of this index for different types of VMS are maken.
Keywords: маркетингова система; канал розподілу; distribution channel; marketing system; marketing stream; кафедра маркетингу