Кохан, Олена ОлександрівнаДорохович, Антонелла Миколаївна2013-04-042013-04-042009Гавва, О. О. Використання ягідного порошку в технології відливних помадкових цукерок / О. О. Гавва, А. М. Дорохович // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2009. – № 6. – С. 42–44.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7259Стаття присвячена дослідженню впливу ягідного порошку з підвищеним вмістом волокон на в’язкість маси відливних цукерок та встановлення їх оптимального дозування. Встановлено, що використання високодисперсного ягідного порошку дає змогу збільшити початкову масову частку вологи цукерок без погіршення технологічних стадій. Використання ягідного порошку дає змогу не використовувати синтетичні барвники та ароматизатори при виробництві цукерок та подовжити їх термін зберігання до 28 діб.otherефективна в’язкістьструктуроутворенняхарчові волокнацукеркові маситермін зберіганняeffective viscositynucleationdietary fibercandy massstorage lifeкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання ягідного порошку в технології відливних помадкових цукерокArticle