Функціональні модулі обладнання для пакування в’язких продуктів. Частина 1 - Гавва, Олександр Миколайович; Токарчук, Сергій Володимирович; Голоперов, Ігор Вікторович (My University, 2005)
Представлено аналіз конструктивних варіантів виконання функціональних модулів пакувального устаткування для в'язких харчових продуктів з метою вибору найбільш перспективних варіантів з точки зору матеріало- і енергоємності, складності виробництва і використанні їх при створенні нового устаткування Проведена класифікація типових функціональних модулів устаткування для упаковки продукції в споживчу тару. Результати досліджень стануть основою для вибору головних напрямів розвиток функціональних модулів пакувального устаткування цього типу. The analysis of structural variants of functional modules packaging equipment for viscous food products in order to select the most promising options in terms of material and energy, complexity of production and use them to create new equipment The classification of typical functional modules of equipment for packaging in consumer packaging . The results will form the basis for selecting the main directions of development of functional modules packaging equipment of this type.
Keywords: модуль; module; пакування; в’язкі продукти; дозування; тара; packing; viscid foods; dosages; container; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки