Застосування визначеного інтеграла до обчислення об’єму тіла обертання - Кужинівська, Олександра Миколаївна; Листопад, Володимир Васильович (My University, 2019)
У задачах практичного змісту досить часто потрібно користуватися методами інтегрального числення функції одної незалежної змінної для обчислення об’єму тіла обертання. In practical problems, it is often necessary to use the methods of integral calculus of the function of one independent variable to calculate the volume of the body of rotation.
Keywords: застосування визначеного інтеграла; об’єм тіла обертання; application of definite integral; volume of rotation body; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.