Інноваційні технології у харчовій промисловості - Сімахіна, Галина Олександрівна (My University, 2012)
Визначено перспективи розвитку інноваційних харчових технологій в Україні як єдино доцільний, економічно обґрунтований, підтверджений багаторічною діяльністю шлях передових країн світу. Інноваційний розвиток індустрії здорового харчування дасть можливість у короткі терміни збільшити у декілька разів обсяг виробництва оздоровчої продукції, котрий зараз складає 1…2 %. The prospects of the development of innovative food technologies in Ukraine as the only viable, economically sound, proven long-term activities of the path of the advanced countries of the world. Innovative development of the health food industry will in the short term to increase several times the volume of production of health care products, which is now one ... 2%.
Keywords: інновації (харчова промисловість); оздоровчі харчові продукти; innovation (food industry); харчова безпека; health food products; food safety; кафедра технології оздоровчих продуктів