Сімахіна, Галина Олександрівна2012-05-042012-05-042012Сімахіна, Г. О. Інноваційні технології у харчовій промисловості / Г. О. Сімахіна // // Харчова промисловість. – 2012. - № 13. – С. 31-34.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1047Визначено перспективи розвитку інноваційних харчових технологій в Україні як єдино доцільний, економічно обґрунтований, підтверджений багаторічною діяльністю шлях передових країн світу. Інноваційний розвиток індустрії здорового харчування дасть можливість у короткі терміни збільшити у декілька разів обсяг виробництва оздоровчої продукції, котрий зараз складає 1…2 %. The prospects of the development of innovative food technologies in Ukraine as the only viable, economically sound, proven long-term activities of the path of the advanced countries of the world. Innovative development of the health food industry will in the short term to increase several times the volume of production of health care products, which is now one ... 2%.uk-UKінноваціїоздоровчі харчові продуктиінноваційний потенціалхарчова безпекаinnovationhealth food productsinnovation potentialfood safetyкафедра технології оздоровчих продуктівІнноваційні технології у харчовій промисловостіArticle