Проблеми економіки підприємств в сучасних умовах - Національний університет харчових технологій (My University, 2014)
Розглянуто актуальні питання економіки підприємств в сучасних умовах на основі сучасних наукових підходів, ознайомлено читачів з характером змін усіх складових управлінської діяльності в умовах інтенсифікації розвитку технологій управління, зростання інноваційної активності, підвищення ефективності мотиваційного механізму підтримки виробництва, розвитку маркетингової забезпечення підприємства та теоретичні і прикладні аспекти продовольчої безпеки країни. Розраховано на студентів, аспірантів, викладачів, наукових працівників, яких цікавлять питання, пов’язані з функціонуванням підприємств в сучасних ринкових умовах. To negotiate business economics in modern terms based on modern scientific approaches , the reader is acquainted with the nature of changes in all components of managerial activity in the intensification of control technology , the growth of innovative activity , improving the efficiency of the motivational mechanism to support the production , development and marketing company providing theoretical and practical aspects food security. Designed for students , graduate students, teachers, researchers who are interested in issues related to the operation of the business in the current market conditions.
Keywords: проблеми економіки; економіка підприємства; Economic Issues; business economics