Дорохович, Антонелла Миколаївна2018-03-122018-03-122017Дорохович, А. М. Цукри, цукрозамінники, підсолоджувачі та їх використання при виробництві кондитерських виробів / А. М. Дорохович // Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали міжнародної науково-практичної конференції. – К. : НУХТ, 2017. – С. 103-110.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26752Розглянуто класифікацію цукристих речовин і їх поділ на цукри, цукрозамінники і підсолоджувачі. Наведено детальну характеристику кожної групи. Висвітлено розробки НУХТ у напрямі використання цукрозамінників при створенні кондитерських виробів. The classification of sugars and their division into sugars, sugar substitutes and sweeteners is considered. The detailed description of each group is given. The development of NUFT in the direction of the use of sugar substitutes during the creation of confectionery products is highlighted.uk-UKкласифікаціяцукрицукрозамінникипідсолоджувачікондитерські виробикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівclassificationsugarsugar substitutessweetenersconfectioneryЦукри, цукрозамінники, підсолоджувачі та їх використання при виробництві кондитерських виробівOther