Дослідження дисперсних характеристик порошку яблучних вичавок при сушінні інфрачервоними променями - Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Веселовська, Таїсія Євгеніївна (My University, 2012)
Наведено результати досліджень дисперсного складу порошку яблучних вичавок, висушених інфрачервоним випромінюванням.

The broughted results of the studies of the dehydration apple infrared radiation.
Keywords: дисперсні характеристики; dispersive specifications; інфрачервоне сушіння; яблучні вичавки; infrared drying; apple pomace; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв