Сильчук, Тетяна АнатоліївнаКоваленко, Анна Андріївна2015-12-112015-12-112012Сильчук, Т. Підвищення харчової цінності хлібобулочних виробів в закладах ресторанного господарства / Т. Сильчук, А. Коваленко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 - 30 жовтня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012. – С. 63-65.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21955Виготовляючи і подаючи різні страви, підприємства ресторанного господарства використовують хлібобулочні вироби власного і промислового виробництва. Проте прагнення до раціонального харчування з урахуванням умов життя, праці та побуту людини призводить до необхідності створення нових хлібобулочних виробів покращеної якості. Making and giving different dishes, company restaurants using its own bakery and industrial production. But the desire for nutrition subject to the conditions of life, work and life of man leads to the need for new improved quality bakery products.ресторанне господарствохарчова цінністьхлібобулочні виробиbaked goodsrestaurant managementnutritional valueкафедра готельно-ресторанної справиПідвищення харчової цінності хлібобулочних виробів в закладах ресторанного господарстваOther