Підвищення харчової цінності хлібобулочних виробів в закладах ресторанного господарства - Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Коваленко, Анна Андріївна (My University, 2012)
Виготовляючи і подаючи різні страви, підприємства ресторанного господарства використовують хлібобулочні вироби власного і промислового виробництва. Проте прагнення до раціонального харчування з урахуванням умов життя, праці та побуту людини призводить до необхідності створення нових хлібобулочних виробів покращеної якості. Making and giving different dishes, company restaurants using its own bakery and industrial production. But the desire for nutrition subject to the conditions of life, work and life of man leads to the need for new improved quality bakery products.
Keywords: ресторанне господарство; харчова цінність; хлібобулочні вироби; baked goods; restaurant management; nutritional value; кафедра готельно-ресторанної справи