Сиркові аюрведичні вироби для Вата доші в крафтовому виробництві - Цикало, Діана Юріївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна (My University, 2022)
Сформульовано перспективність крафтового виробництва як гнучкої системи реагування на споживчий попит та визначена доцільність розробки та запровадження у крафтове виробництво інноваційної аюрведичної продукції. Запровадження такого продукту у виробництво сприятиме розширенню харчової продукції оздоровчого спрямування, а оригінальне оформлення підвищить зацікавленість споживачів у інноваційній продукції.
Keywords: сиркові вироби; вата-доша; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції