Strashynskyi, IgorPasichnyi, VasylGrechko, Victoria2023-02-072023-02-072021Strashynskiy, I. The definition of the emulsion stability of psyllium cellular tissue / I. Strashynskiy, V. Pasichnyi, V. Grechko // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р.,м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 300https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39010One of perspective ingredients forhe meat industryis Psyllium cellulartissue. It can be used as a dietary food supplement, as a gel-forming agent and a thickening agent. Psyllium is mostly grown on the western territories of India, such as Rajasthan and Gujarat. The harvest is picked up once a year in winter.The most valueable part of psyllium is outer shelling, which is 26-32% from the general volume. The shelling is sorted according to the level of clarityand the color. It has the ability to take up the water creating the jelly.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівpsyllium cellular tissueemulsion stabilitypsylliumshellingThe definition of the emulsion stability of psyllium cellular tissueThesis