Тіхонова, Наталія Олександрівна2013-11-122013-11-122013Тіхонова, Н. О. Економіко-екологічний підхід як сучасна парадигма дослідження проблем виробництва харчових продуктів / Н. О. Тіхонова // Продовольча безпека: сутність, стан та особливості забезпечення : монографія. – Київ : Кондор-Видавництво, 2013. – С. 1–33.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11198В даному розділі монографії:розглянуто методики та підходи для розвязання проблем якості харчування населення;розкрито особливості звязку економіка-екологія; описано наявні міжнародні нормативні документи та ряд наявних сертифікуючих міжнародних організацій.otherорганічні продуктисертифікаціяякість харчуванняекологіяorganic productscertificationfood qualityecologyорганические продуктысертификациякачество питанияэкологиякафедра економіки праці та менеджментуЕкономіко–екологічний підхід як сучасна парадигма дослідження проблем виробництва харчових продуктівArticle