Специфікація семантичного версіонування бази даних - Струзік, Владислав Анатолійович; Грибков, Сергій Віталійович; Чобану, Валерія Вячеславівна (My University, 2020)
У статті проаналізовано необхідність використання версіонування під час розробки та підтримки програмного забезпечення. Описані наявні схеми версіонування та особливості кожної з них. Окремо виділено семантичне версіонування, тому що ця схема є найпопулярнішою серед компаній, що займаються розробкою програмного забезпечення. У статті розглянуто основні правила зміни версії програмного продукту відповідно до специфікації семантичного версіонування.
Keywords: семантичне версіонування; semantic versioning; база даних; database; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки