Модифікована технологія очищення неконцентрованих стоків молокозаводів - Сулейко, Тетяна Леонідівна; Семенова, Олена Іванівна (My University, 2024)
Запропоновано технологію, яка передбачає включення в технологічну схему біохімічного очищення малоконцентрованих стічних вод молокопереробних виробництв додаткового обладнання, яке призначено для видалення нерозчинених органічних часток у вигляді флотомаси.

A technology is proposed, which involves the inclusion of additional equipment designed for the removal of undissolved organic particles in the form of flotation in the technological scheme of biochemical treatment of lowconcentration wastewater of milk processing plants.
Keywords: стічні води; waste water; біологічне очищення; biological treatment; флотатор; floater; біоплівка; biofilm; кафедра біотехнології і мікробіології