Федоренко, Д. В.Топольський, В. А.Бондарєва, ВікторіяМакаренко, Олександр Григорович2013-06-212013-06-212013Вплив ефірної олії акації, рослинних олій обліпихи та шипшини на стабільність емульсії типу М-В / Д. В. Федоренко, В. А. Топольський, В. Й. Бондарєва, О. Г. Макаренко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 79 Міжнарод. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, Київ, 15—16 квітня 2013 р. / М-во освіти і науки, молоді та спорту, НУХТ. — К. : НУХТ, 2013. — Ч. 4. — С. 371-372.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8412otherефірна оліяемульсіяessential oilemulsionкафедра харчової хіміїкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівВплив ефірної олії акації, рослинних олій обліпихи та шипшини на стабільність емульсії типу М-ВThesis