Собченко, Світлана ОлександрівнаМахинько, Людмила ВасилівнаКовбаса, Володимир Миколайович2014-05-292014-05-292011Патент 57610 UA, МПК A23L 1/18. Склад начинки для сухих сніданків / Собченко С. О., Махинько Л. В., Ковбаса В. М.; заявник і власник патенту Укр. держ. ун-т. харч. техн. – № u201008457; заявл. 06.07.10 ; опубл. 10.03.11, Бюл. № 5, 2011 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14596Винахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний у виробництві начинки з високими органолептичними показниками, необхідними структурно-механічними характеристиками та подовженим терміном зберігання. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of stuffing with high organoleptic parameters, necessary structural and mechanical characteristics and extended shelf life.uk-UKкрохмаль кукурудзянийбазилікхарчоконцентратна промисловістьсухі сніданкипаприка червонаструктурно-механічні характеристикиcorn starchbasilfood-concentrate industrydry breakfastred paprikastructural and mechanical propertiesкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСклад начинки для сухих сніданків (Деклараційний патент на корисну модель № 57610)Other