Кочерга, Валентина Іванівна2012-11-222012-11-222006Кочерга, В. І. Використання харчових емульсій з рослинної сировини в технологіях продуктів харчування / В. І. Кочерга // Товари і ринки. - 2006. - № 1. – С. 78-83.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3809Стаття присвячена перспективності використання емульсій та емульгаторів у технологіях харчової продукції. Представлено результати експериментальних досліджень використання метилцелюлози та натрій-карбоксиметилцелюлози у технології соусів для ресторанного господарства. Article is devoted to the prospects of using emulsions and emulsifiers in food technology. The results of experimental studies using methylcellulose and sodium carboxymethyl cellulose in technology of sauces for restaurants are presented.uk-UKемульсіяемульгаторметилцелюлозасоусemulsionemulsifiersmethylcellulosesauceВикористання харчових емульсій з рослинної сировини в технологіях продуктів харчуванняArticle