Виноградов, Олександр ЄвгенійовичСлободян, Ольга Петрівна2017-11-292017-11-292016Виноградов, О. Є. «Sous-vide» - нове рішення в технології приготування / О. Є. Виноградов, О. П. Слободян // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 290.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26274У даній роботі використовували теоретичні наукові методи дослідження, пов’язані із збором інформації щодо приготування страв за технологією «Sous-vide», зокрема температурні режими термообробки і її тривалості для різних видів сировини – телятини, курятини, свинини, овочів, фруктів.uk-UKтехнологія приготування їжівакуумна упаковкаприготування м'ясатехнология приготовления пищивакуумная упаковкаприготовления мясаcooking technologyvacuum packagingcooking meatкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра готельно-ресторанної справи«Sous-vide» - нове рішення в технології приготуванняOther