Таран, Віталій МихайловичПетрікей, Олена Ігорівна2013-03-272013-03-272008Таран В. М. Дослідження впливу геометричних споруд пірамідальної форми на якість і термін зберігання молочної продукції для енергозаощадження / В. М. Таран, О. І. Петрікей // Наукові праці НУХТ. - 2008. - №25, Ч. 2. - С. 89-91.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7086У сучасних умовах життя та виробництва продукції науково - технічний прогрес є одним з найважливіших факторів у молочній промисловості, при якому створюються та впроваджуються у виробництво нові методи обробки, перероблення молока та зберігання готової продукції, а також створення нових машин і технологічного обладнання. In the modern terms of life and production of goods scientifically - technical progress is one of major factors in suckling industry, at which created and applied in industry new methods of treatment, redoing of milk and storage of the prepared products, and also creation of new machines and technological equipment.otherпірамідальна конструкціяскисання молокаексперименткислотністьмолокоpyramidal constructiongo of milkexperimentaciditymilkкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвДослідження впливу геометричних споруд пірамідальної форми на якість і термін зберігання молочної продукції для енергозаощадженняArticle