Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна2015-10-052015-10-052014Стукальська, Н. М. Методика комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення філе курятини / Н. М. Стукальська // Научная и техническая информация в планировании и осуществлении научных исследований и реализации проектов : сборник научных докладов. – Варшава, 2014. – Ч. 7. ‒ С. 26‒32.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21668Для кількісної характеристики узагальненого параметра оптимізації запропоновано комплексний показник якості, що базується на принципах кваліметрії і дозволяє оцінити якість продукції одним числом. For generalized quantitative characteristic parameter optimization propose a comprehensive quality score based on the principles of quality control and product quality to evaluate one number.uk-UKякістькомплексна кількісна оцінкаподрібненняqualitycomprehensive quantitative assessmentgrindingкафедра туристичного та готельного бізнесуМетодика комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення філе курятиниArticle