Енергозберігаючі кишені як засіб безпеки та збереження енергоресурсів у готелях - Кравченко, Антоніна Іванівна; Антоненко, Артем Васильович; Дзюндзя, Оксана Валентинівна (My University, 2015)
Технології в галузі гостинності розвиваються дуже стрімко, така тенденція спостерігається у зв’язку з тим, що перед підприємствами готельного господарства поставлено завдання: запросити більше відвідувачів і зробити їх постійними гостями. Здійснити це без інноваційних рішень абсолютно неможливо. Модернізація технологій в готельному господарстві дає позитивні результати -раціональне використання часу та енергії, що безпосередньо впливає на збереження коштів готелів.
Keywords: енергозбереження; інновації (готельно-ресторанний комплекс); кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу