Пасічний, Василь Миколайович2013-10-222013-10-222009Пасічний, В. М. Застосування активних засобів навчання та комп’ютерних технологій для підвищення рівня підготовки фахівців мясної промисловості / В. М. Пасічний // Матеріали ВНМК. - НУХТ, 2009. - С. 134-136.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10550Представлено дані по активізації навчання для спеціалістів з м'ясопереробки. The data to enhance training for specialists in meat processing.otherкомп’ютерні технологіїм’ясна промисловістькомпьютерные технологиимясная промышленностьcomputer technologymeat industryкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівЗастосування активних засобів навчання та комп’ютерних технологій для підвищення рівня підготовки фахівців мясної промисловостіArticle