Коваль, Ольга АндріївнаГуць, Віктор Степанович2019-06-182019-06-182019Коваль, О. А. Моделювання зміни якості харчових продуктів за показником активності води / О. А. Коваль, В. С. Гуць // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч. 3. –С. 360.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29791Представлена математична модель стану матеріальної системи у вигляді диференціального рівняння другого порядку. Її рекомендовано використовувати для прогнозування псування різних харчових продуктів, визначенні терміну їх придатності в будь-який час зберігання за показником активності води. The mathematical model of the state of the material system in the form of a differential equation of the second order is presented. It is recommended to use it to predict the damage to various food products, to determine the shelf life at any time of storage on the indicator of water.uk-UKкафедра екології та екоменеджментукафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїякістьхарчові продуктиактивність водиactivity qualityfoodwater activityМоделювання зміни якості харчових продуктів за показником активності водиArticle