Кипіння рідин в горизонтальних кільцевих каналах - Ломейко, Олександр Петрович; Кулінченко, Віталій Романович; Каптановський, Дмитро Вадимович (My University, 2013)
Розглядається кипіння рідин в кільцевих оребрених і гладких горизонтальних каналах, визначається влив різниці температур на інтенсивність теплового потоку і коефіцієнт тепловіддачі і їх порівняння з процесом кипіння у великому об'ємі. Boiling of liquids is examined in circular ribbed and smooth horizontal ductings, determined infused into the differences of temperatures on intensity of thermal stream and coefficient of heat emission and their comparing to the process of boiling in a large volume.
Keywords: парова бульбашка; кільцева щілина; кипіння; теплообмін; circular crack; large volume; boiling; heat exchange steam bubble; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв