Бандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаФедонюк, Марія АнатоліївнаЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна2016-10-252016-10-252016Вивчення впливу температури на ступінь вилучення фенольних сполук з сухого листя базиліку / У. Г. Кузьмик, М. А. Федонюк, Н. М. Ющенко // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали VII Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 2016 р. - Кривий Ріг : Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, 2016. – С. 159.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24456В процесі екстрагування вивчили зміну вмісту біологічно активних речовин, а саме вміст фенольних сполук. Обґрунтовано техно-логічні параметри отримання екстракту базиліку: температура не нижче 80°С з витримуванням протягом 10-20 хвилин. In the process of extracting studied changes in the content of biologically active substances, namely the content of phenolic compounds. Reasonably techno-logical obtaining basil extract parameters: the temperature below 80°C held for 10-20 minutes.uk-UKфенольні сполукибазилікекстрактphenolicsbasilextractкафедра технології молока і молочних продуктівВивчення впливу температури на ступінь вилучення фенольних сполук з сухого листя базилікуOther