Сімахіна, Галина Олександрівна2023-12-252023-12-252023Сімахіна, Г. О. Фізіологічні впливи природних дієтичних добавок на організм людини / Г. О. Сімахіна // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : матеріали ХIІ міжнародної науково-технічної конференції, 7 листопада 2023 р., м. Київ. Київ : НУХТ, 2023. – С. 289-290https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41828Сучасна наука припускає, що фізичні, інтелектуальні та духовні сили людини взаємопов’язані на ще не досить вивченому, глибокому рівні. І дуже ймовірно, що в усіх цих сил одна й та сама основа – харчування. Бо поліпшені якості навіть звичайної, повсякденної їжі (не кажучи вже про функціональні продукти) неодмінно покращують дію всіх органів та систем, що дає підстави стверджувати: відновлення здоров’я починається з фізичного стану потім поширюється на всі інші, включаючи інтелект та духовність.ukфункціональні інгредієнтихарчуванняздоров'явзаємозв'язокпозитивні впливикафедра технології оздоровчих продуктівfunctional ingredientsnutritionhealthrelationshippositive effectsФізіологічні впливи природних дієтичних добавок на організм людиниThesishttps://orcid.org/0000-0002-7836-3114