Д’якова, Тетяна Олександрівна2024-03-122024-03-122023Д’якова, Т. О. Удосконалення системи управління якістю виробництва пива напівтемного спеціального з екстрактом бузини для оператора ринку ПрАТ «Оболонь» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Д’якова Тетяна Олександрівна ; наук. керівник Василь Михайлович Сидор. – Київ, 2023. – 149 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42167ukкафедра експертизи харчових продуктівпиво напівтемне спеціальне з екстрактом бузинисистема управління якістюоператор ринкуПрАТ «Оболонь»нормативні документивиробництвоУдосконалення системи управління якістю виробництва пива напівтемного спеціального з екстрактом бузини для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»Other