Карасьова, ЮліяРедчиць, ІринаОнопрійчук, Олена Олександрівна2020-11-042020-11-042018Карасьова, Ю. Розробка технології сиру м'якого з обліпихою способом термокислотної коагуляції білків молока / Ю. Карасьова, І. Редчиць, О. Онопрійчук // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 84 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р.– Київ : НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 385.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32088Запропонований спосіб термокислотного осадження білків молока передбачає отримання сиру м’якого підвищеної харчової цінності з молочної та ягідної сировини, що досягається внесенням ягідного коагулянту нагрівання суміші, проведення коагуляції білків молока з наступним видаленням молочної сироватки після утворення білково-ягідної основи шляхом самопресування.молокосиркоагуляціяягідна сировинакафедра технології молока і молочних продуктівРозробка технології сиру м'якого з обліпихою способом термокислотної коагуляції білків молокаThesis