Вплив холодоагентів на навколишнє середовище - Альошин, Олексій Сергійович; Лазаренко, Михайло Васильович (My University, 2018)
Створення нових холодоагентів, які мають менший вплив на навколишнє середовище, але при цьому кращі технічні характеристик, а також вдосконалення шляхів визначення їх екологічних характеристик є одними із головних напрямків у сучасній холодотехніці. The creation of new refrigerants, which have less impact on the environment, but with the best technical characteristics, as well as improvement of ways to determine their environmental characteristics, are among the main directions in modern refrigeration engineering.
Keywords: холодоагент; холодильник; навколишнє середовище; refrigerant; refrigerator; environment; кафедра фізики та професійної безпеки