Калініченко, Ася ОлександрівнаАрсеньєва, Лариса Юріївна2020-10-152020-10-152019Калініченко, А. О. Формування оптимальних масивів сенсорів на основі полімерних покриттів для аналізу харчових продуктів / А. О. Калініченко, Л. Ю. Арсеньєва // Аналітична хімія – методи та інструменти : тези доповідей Всеукраїнської наукової конференції з міжнародною участю, 15–17 травня 2019 р. – Ужгород ДВНЗ УжНУ, 2019. – С. 48.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32013Розглянуто формування оптимального масиву сенсорів для аналізу складних багатокомпонентних систем з урахуванням перехресної чутливості сенсорів до складових компонентів досліджуваних зразківелектронний нісelectronic noseаналізмасив сенсорівarray of sensorsanalysisкафедра експертизи харчових продуктівФормування оптимальних масивів сенсорів на основі полімерних покриттів для аналізу харчових продуктівThesis