Кирічок, Тетяна ОлександрівнаКоломієць, Михайло ЯрославовичМаксименко, Максим ОлександровичМихонік, Лариса Анатоліївна2024-06-172024-06-172023Використання сухої пшеничної клейковини та аскорбінової кислоти в технології пшеничного хліба з продуктами переробки круп’яних культур / Т. Кирічок, М. Коломієць, М. Maкcимeнкo, Л. Михонік // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, 25 жовтня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 118–120.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43493В тезах висвітлено питання ефективності використання сухої пшеничної клейковини та аскорбінової кислоти в технології пшеничного хліба з використанням гречаних, вівсяних та ячмінних пластівцівTheses highlight the effectiveness of using dry wheat gluten and ascorbic acid in the technology of wheat bread using buckwheat, oat and barley flakesukсуха пшенична клейковинааскорбінова кислотахліб пшеничнийпродукти переробки круп'яних культурdry wheat glutenascorbic acidwheat breadcereal crops processing productsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання сухої пшеничної клейковини та аскорбінової кислоти в технології пшеничного хліба з продуктами переробки круп’яних культурThesis