Використання сухої пшеничної клейковини та аскорбінової кислоти в технології пшеничного хліба з продуктами переробки круп’яних культур - Кирічок, Тетяна Олександрівна; Коломієць, Михайло Ярославович; Максименко, Максим Олександрович; Михонік, Лариса Анатоліївна (My University, 2023)
В тезах висвітлено питання ефективності використання сухої пшеничної клейковини та аскорбінової кислоти в технології пшеничного хліба з використанням гречаних, вівсяних та ячмінних пластівців

Theses highlight the effectiveness of using dry wheat gluten and ascorbic acid in the technology of wheat bread using buckwheat, oat and barley flakes
Keywords: суха пшенична клейковина; аскорбінова кислота; хліб пшеничний; продукти переробки круп'яних культур; dry wheat gluten; ascorbic acid; wheat bread; cereal crops processing products; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів